Kosmetisk ansigtsakupunktur

Gennem vores ansigt, viser vi hvordan vi har det. Livet, hudproblemer og aldring sætter sine spor. Nogle tyr til den kemiske forskønnelse med Botox. Botox virker på den måde, at det lammer ansigtsmusklerne. Kosmetisk ansigtsakupunktur ødelægger ikke den naturlige skønhed, men giver tværtimod liv og energi til ansigtets mimik og hud, den naturlige skønhed genskabes. Gennem den kosmetiske ansigtsakupunktur aktiveres eller afslappes ansigtsmusklerne alt efter hvad, det generelle behov for den enkelte er. Kroppens stress reduceres, tristhed modvirkes, arvæv, rynker, porer og furer mindskes. Øjnene stråler og huden får et naturligt og sundt udseende. Kosmetisk ansigtsakupunktur giver ikke bare en et smukkere udseende, men den enkelte vil opleve et kropsligt bedre velvære.

dermaSEMITA

Jeg tilbyder lysbehandling efter dine behov med min helt nye DermaSemita fra DermaOXY. Vores hud absorberer lys og omdanner det herefter til cellulær energi, som støtter vores energikrævende processer i huden;

  • blodgennemstrømning
  • næringstilførsel
  • kollagenproduktion.

Ved DermaSemita LED lysbehandling bliver din hud behandlet med specifikke bølgelængder, i form af intensitet og frekvens. De forskellige farver lys arbejder i forskellige dybder i huden. Helt overordnet virker behandlingen ved at;

  • Stimulere kollagenproduktionen og elastinfibre
  • Styrker lymfe- og blodcirkulation
  • Modvirker akne og virker antiinflammatorisk

Det er en effektiv og sikker behandlingsmetode fordi, der ingen helingstid er efter behandlingen, og der ses et synligt resultat efter få behandlinger.

LED (Light Emitting Diodes) lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode som stimulerer tilfører energi til hudens celler.

- Stimulerer kollagen produktionen og elastinfibre
- Styrker lymfe- og blodcirkulationen
- Modvirker acne og virker anti-inflamatorisk
- Der er ingen helingstid efter behandlingen
- Giver synligt resultat efter få behandlinger.


Vores hud har evnen til at absorbere lys og omdanne det til cellulær energi. Lys energi stimulerer cellernes mitokondrier, og øger ATP produktionen. ATP (adenosintrifosfat) rummer kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processor i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Forskellen mellem normalt LED lys og dermaSEMITA LED lysbehandling, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

dermaSEMITA kan levere lys i specifikke bølgelængder, der hver arbejder i forskellige dybder af huden og dermed påvirker forskellige celler og processer.

Forskellige behandlinger med dermaSEMITA

En dermaSEMITA behandling kan udføres i forskellige lysbølgelængder hvilke påvirker behandlingsdybden og hvorledes hudens celler stimuleres.

⚫ RØDT LYS - Kollagen stimulering:
Anti-ageing, reducere rødmen, stimulerer kollagen produktion, udglatter huden.

⚫ GULT LYS - Photo rejuvenation:
Photo rejuvenation, styrker lymfe- og blodcirkulation.

⚫ BLÅT LYS - Acne behandling:
Behandler acne, anti-inflamatorisk, kan lindre kløe.

Behandlingskombinationer

De forskellige behandlingslys kan kombineres, således at flere forskellige dybder behandles på samme tid.

⚫⚫ RØDT LYS + BLÅT LYS:
Behandler Acne, fedtet hud og virker anti-inflamatorisk.

⚫⚫ GULT + RØDT LYS:
Mindsker fine linier, rynker samt misfarvninger, øger collagen og elastin - fornyer huden.

⚫⚫ BLÅT + GULT LYS:
Acne, stressreduktion, lysning af huden.

⚫⚫⚫ TOTAL: RØDT + BLÅT + GULT LYS:
Med denne indstilling, udføres alle tre lysbehandling efter hinanden,
Behandlingen foregår i rækkefølgen; rød - blå - gul.